WEAF Fulfilmentservices

   Logistiek voor webshops  T: 0172 79 33 59  

PASSIE VOOR FULFILMENT

PERSOONLIJKE  AANDACHT

Bij Weaf staat persoonlijke aandacht voorop. We horen graag wat jouw behoeftes en wensen zijn en geven daaraan een zo goed mogelijke invulling. Als klant hoor je koning te zijn, en bij Weaf ben je dat ook. Of je nu klein, groot, net startend of ervaren bent. Wij maken geen onderscheid bij Weaf fulfilmentservices.
ADVIES OP MAAT

Vanuit onze achtergrond, kennis en ervaring hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd aan specialisten en professionals op gebied van inkoop, verpakkingen en e-commerce. Wij adviseren je dan ook graag wanneer je daar behoefte aan hebt.
SERVICE EN KWALITEIT

Bij Weaf behandelen we je producten zoals je het zelf zou doen. We verwerken de orders met zorg en de producten wordt gescand en geregistreerd, dubbel gecheckt en correct verpakt. Heb je een dringende vraag, of een urgente wijziging? Wij zijn op onze werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar en zullen direct je verzoek in behandeling nemen.
SAMENWERKEN AAN GROEI

Bij Weaf geloven wij dat samenwerken en elkaar versterken de toegevoegde waarde is van een samenwerkingsrelatie. Het geeft ruimte en mogelijkheden tot groei en daarmee realiseren we een WIN WIN!
INTERNATIONAAL INNOVATIEF

Door je te ontzorgen en het werk uit handen te nemen, ontstaat er ruimte voor uitbreiding en vernieuwing. Misschien wil je graag ook internationaal gaan, wil je de mogelijkheden exploreren of heb je het opgevat om vernieuwingen aan te brengen. Door je dagelijkse verwerking aan Weaf over te dragen, wordt het mogelijk deze dingen te realiseren.
EERLIJK ZAKEN DOEN 

Bij Weaf houden we van eerlijk open en transparant. Geen onduidelijke prijsstellingen, geen onverwachte naheffingen en een open en eerlijke communicatie. Daarmee wordt een samenwerking ook prettig en langdurig en ontstaat er een vertrouwensband voor het leven.